Openingstijden:

ZO t/m WOE 10:00 – 23:00 uur DO t/m ZA 10:00 – 24:00 uur

Website:

ROAST Hilversum

Zet jij je tanden graag in een échte steak? Maken perfect gegrilde groenten het beest in jou los? Kan je niet kiezen tussen een speciaalbiertje, een cocktail of een G&T? Dan ben jij ready for ROAST!

Diner
In de keuken van Roast is de Big Green Egg de baas. Van langzaam gegaarde rib eye tot zalm en van bloemkoolsteak tot mozzarella; deze groene grill-kanjer geeft er zijn sensationele en onweerstaanbare rooksmaak aan. En wat denk je van ons wagyu-vlees? Wie dit vlees van Japanse runderen één keer heeft gegeten, wil niet anders meer. Geen vlees, vis, maar vega? Dan ben je bij Roast meer dan welkom! De Green Egg maakt namelijk álles lekker. Gegrilde paprika, smokeybloemkool en cave man style rode biet zijn slechts enkele toppers die deze BBQ-baas tevoorschijn tovert. Ongelooflijk lekker, ook on the side! En heb jij tussen de middag al een niet te stillen grill-honger? Kom dan langs voor onze lunch in BBQ-stijl!

Bar & borrel 
Geen food zonder drinks. Daarom is de bar het kloppend hart van Roast. Hier kan je tot ’s avonds laat terecht voor een drankje. Een waarschuwing is vast op z’n plaats: bierliefhebbers krijgen het hier moeilijk. Want met tien bieren op de tap en ruim veertig speciaalbieren op fles is het lastig kiezen. Liever een cocktail of een gin tonic? We hebben een uitgebreide cocktailkaart en to die for G&T’s.

Onze drankjes zijn al de moeite waard, maar wat maakt ze nóg lekkerder? Juist: een goede snack. Op onze borrelkaart vind je all time favourites met een Roast-twist, zoals tortillachips met pulled pork van de green egg en BBQ-flavoured kipstukjes. Is er een betere reden bij ons te komen borrelen?

Kids
Kids mee naar Roast? Ja! Verplaats date night naar de zondagmiddag of spreek af met vrienden en laat de kids lekker spelen in onze gratis playground op de eerste verdieping.

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen hier onder ervaren toezicht spelen of knutselen. De playground is elke zondagmiddag van 14.00 uur tot 20.00 uur geopend.

Vergaderzalen

Vergaderen leuk? Wél als je bij Roast een zaal huurt. Roast is de ideale vergaderlocatie: betaalbaar, centraal gelegen en met voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Ons meeting center bestaat uit drie moderne zalen en een VIP-dakterras. Deze hebben allemaal een variabele tafelopstelling en beschikken over draadloos internet. Het huren van audiovisuele apparatuur is mogelijk. Maar het allerbeste van vergaderen bij Roast is natuurlijk het eten. Leg de meeting even stil voor een tasty lunch in ons restaurant. Wedden dat de ideeën daarna weer gaan stromen? En na een lange dag vergaderen is het tijd om even stoom af te blazen tijdens een aangeklede borrel aan onze bar. Je kunt de Roast-zalen ook afhuren voor bijvoorbeeld workshops of trainingen.

Trouwen? Receptie? Verjaardag? Kortom, heb je iets te vieren? Ook dan check je in bij Roast! Onze zalen zijn namelijk ook af te huren voor feesten en andere besloten.