Openingstijden:

Ma: 12:00-18:00
Di, Woe & Vrij: 10:00-18:00
Do: 10:00-21:00
Zat: 10:00-17:30
Zon: 12:00-17:00

Website:

Wulterkens Store

De Wulterkens Customized Wear Store in Hilversum is een van de weinige T-shirt & printing winkels in Nederland die haar klanten ter plekke kan helpen aan een bedrukt kledingstuk. Wat betreft opdruk zijn de mogelijkheden eindeloos. Teksten, rugnummers, logo’s, foto’s in allerlei formaten en kleuren, het kan in de Wulterkens Store. Van een gepersonaliseerde sweater voor een familielid tot en met een stoere cap met naam voor je beste vriend of vriendin, ook dit is geen probleem. En, je kunt er op wachten!
Het gevarieerde assortiment aan high quality t-shirts, hoodies en vesten zorgt ervoor dat er voor elke doelgroep of branche een passende uitstraling is. En mocht een bepaald kledingstuk niet in huis zijn, dan besteld men het gewoon. Zo simpel als dat. Werkkleding, tassen, teamoutfits, blousen en noem maar op, het wordt geregeld.
Zo ook is Wulterkens Customized Wear al jaren voor vele bedrijven de vaste leverancier van bedrijfs en teamkledij. Kleine en grote bedrijven, sportorganisaties en gemeentelijke instellingen, allemaal maken zij gebruik van de expertise en service van de Wulterkens Store. Tevens is Wulterkens actief voor meerdere bekende merken in de vorm van private labeling.
De kracht van dit bedrijf? Creativiteit, ervaring, service en kwaliteit. Wulterkens Customized Wear heeft inmiddels een indrukwekkende reputatie wat betreft het verzorgen van bedrukte kleding. Vandaar het bedrijf ook opdrachten verzorgd voor bekend Nederland, TV programma’s en meerdere gerenommeerde bedrijven. Team Wulterkens helpt de schilder aan zijn acht T-shirts met zijn logo, maar levert ook duizend T-shirts voor de gemeente Hilversum. Gewoon, omdat we het kunnen.
Uw representativiteit is onze zorg. Laat dat maar over aan de Wulterkens Store. Tot gauw!